Premiär i Amerikat

Jag fick just bekräftat att novellen Augusta Prima kommer vara med i nummer 357 av Weird Tales. Gött. Det är den första novell jag sålt på den engelskspråkiga marknaden, och att det är just Weird Tales känns stort. Tyvärr är det svårt att få tag på tidningen i Sverige, men den som är nyfiken kan ju beställa den via deras hemsida. Mer kommer det förhoppningsvis att bli. Om det är någon som sitter därhemma med noveller de skrivit på engelska, men inte vet vad tusan de ska göra med dem, kan jag rekommendera Duotrope som samlar info om pappers- och onlinetidskrifter: vilka krav de har, hur lång tid det tar att få svar och så vidare. Duotrope kan dessutom hålla reda på vad du har skickat ut, till vem, och om det är dags att höra av sig till redaktören.

Jeff VanderMeer skrev en liten Alice i Underlandet-historia om min bok. Han har ingen aning om vad den handlar om, så han har improviserat lite. På något sätt kom ABBA och hjortron med i bilden.