Signering, läsning, prat och nördpanik

Nu bär det av till Stockholm och Eurocon 2011. Programmet är fullspäckat med roliga grejer. Jag undrar alltid hur nördar överlever i sådana här sammanhang. De flesta jag träffat i svängen är måttligt till extremt introverta, så hur tusan klarar vi oss egentligen i grupp... i flera dagar? Förhoppningsvis finns det ett kuddhörn någonstans där man kan sitta och vibrera medan paniken lägger sig. Torsdagen den 16:e juni, 16.30-17.30 hänger jag och den fantastiska Nene Ormes i SF-bokhandeln och signerar. Och 17.30 kommer Charles Stross! Kan det bli bättre?

På Eurocon sitter jag fredagen den 16:e i en panel: att skriva fantastik i Sverige förr och nu. Det är klockan 16.00. Lördagen den 18:e kl 20.00 blir det uppläsning på engelska av någon av mina färskare noveller som hittills inte funnits publicerade på svenska.