Nya Utopi ute och så lite tentakler på det

Nu kommer nummer 3 av det makalösa magasinet Utopi! Där kan man hitta en nyskriven novell, Doktor Kazakoffs kikare, illustrerad av den alltid lika briljanta Lisa Sjöblom. Men inte bara det! Här är också en kärleksfullt isande grotesk om den perfekta familjen av Sara Bergmark Elfgren och Kim W Andersson, en intervju med Lina Neidestam och en hel hoper välgjorda serier. Det är skönt att veta att seriefantastiken lever och sprudlar. Annars kommer jag att dyka upp på skräckafton den 2:a december på SF-bokhandeln i Stockholm, tillsammans med diverse författare och konstnärer som på ett eller annat sätt har anknytning till Lovecrafts tradition, bland annat Karl Johnsson, Sara Bergmark Elfgren och Anders Fager. Det blir signering, paneldiskussion, zombiepoesi och så koras vinnaren av SF-bokhandelns och Vertigos novelltävling. Mycket gött på en gång alltså! Program i länken.