Sommarkurs på Skurups folkhögskola

Jag håller från och till skrivarkurser och hoppar in som gästlärare på bland annat Skurups skrivarlinje. Från och med 2012 håller jag även en sommarkurs i att skriva sf och fantasy på Skurups folkhögskola. I år är kursen vecka 31, och det finns fortfarande platser kvar! Anmälan och mer info här. På förekommen anledning vill jag understryka följande: kursen förutsätter att du har viss skrivvana och kan arbeta självständigt. Vi skriver mycket för hand, och tangentbord är förbjudna under lektionstid såvida jag inte säger annat eller du av särskilda skäl inte kan skriva för hand (ovana eller ovilja är inte särskilda skäl). Undervisning och skrivande sker på svenska.

Så, den som är sugen på att vidareutveckla sitt skrivande i fantastikgenren, och är villig att jobba hårt, har fortfarande tid att anmäla sig.